ІНТЕГРАЦІЯ З ПОРТАЛОМ ПФУ

В сучасному світі, де суспільство давно є технологічно орієнтованим, складно переоцінити важливість інтеграції інформаційних систем.

Користувачі вже давно не очікують, а саме – вимагають, щоб усе з усім «конектилось». Це не тільки заощаджує час, але і забезпечує можливість побудови загальної інформаційної системи для аналізу та максимально ефективного управління.
Саме тому ми приділяємо так багато уваги питанню інтеграції нашого комплексу з найбільш затребуваними та інноваційними інформаційними системами.
Користувачам комплексу «КОМІНТЕХ. Управління персоналом» наразі вже доступні такі види інтеграції з порталом електронних послуг ПФУ, як:
  • імпорт даних по лікарняних листах з ПФУ до модулів «Заробітна плата» та «Кадри»;
  • експорт даних з модуля «Кадри» для Електронної трудової книжки.
Нещодавно на виконання ст. 20 Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» Пенсійним фондом України було доопрацьовано функціонал вебпорталу — реалізовано формування та подачу відомостей про участь в профспілкових організаціях та про медичні огляди працівників.
Портал ПФУ надав можливість користувачу – страхувальнику за допомогою електронного цифрового підпису сформувати звернення на подачу відомостей про участь застрахованих осіб в профспілкових організаціях, а також про медичний огляд працівників, підписати відомість КЕП та надіслати його до підсистеми «Звернення» ІКІС ПФУ.
Наразі наша команда працює над реалізацією інтеграції в частині:
  • експорту даних про членів профспілкових організацій;
  • експорту даних про проходження медогляду.

Оновленим функціоналом з вищевказаними можливостями користувачі комплексу зможуть скористатись вже наприкінці жовтня – початку листопада.