ЯКІ ПЕРЕВАГИ ДАЄ ПІДПРИЄМСТВУ ДОТРИМАННЯ ПРАВИЛ ОБЛІКУ РОБОЧОГО ЧАСУ?

Що може забезпечити комплекс програм «КОМІНТЕХ Управління персоналом»?

Серед достатньо великого переліку можливостей, перш за все, хотілось би відмітити:
  • Дотримання трудового законодавства: ведення точного обліку робочого часу допомагає підприємствам продемонструвати дотримання вимог і уникнути юридичних проблем або штрафів, пов’язаних із трудовими стандартами.
  • Точність нарахування заробітної плати: гарантує, що працівники отримують оплату за відпрацьований робочий час. Це сприяє чесним і прозорим методам оплати, підвищуючи задоволеність і довіру працівників.
  • Розподіл ресурсів і планування: дані про робочий час дають цінну інформацію про те, як працівники використовують свій час. Він допомагає виявляти вузькі місця, бачити тенденції діяльності співробітників і ефективно розподіляти ресурси.
  • Оцінка продуктивності та підзвітність: дані про робочі години можуть сприяти оцінці ефективності та підзвітності в організації. Цю інформацію можна використовувати для конструктивного зворотного зв’язку, визначення потреб у навчанні, перерв для співробітників і визнання високоефективних співробітників.
  • Управління відсутністю та відпустками: полегшує відстеження управління робочою силою щодо відсутності працівників, відпусток і запитів на відпустку. Це допомагає гарантувати дотримання політики щодо відпусток і прав, запобігаючи конфліктам у розкладі та забезпечуючи відповідний персонал.
  • Відповідність законодавству та аудиту: ведення точних записів має вирішальне значення під час аудитів та/або у випадку судових спорів. Він надає докази робочого часу, перерв і дотримання трудових норм, захищаючи бізнес від потенційної відповідальності та правових наслідків.

А в поєднанні з апаратною частиною на прохідній підприємства облік відпрацьованих годин забезпечує належне управління заробітною платою, дотримання трудового законодавства, розподілу ресурсів та загального контролю доступу до моніторингу продуктивності.

В комплексі «КОМІНТЕХ. Управління персоналом» враховано все, щоб забезпечити всі перелічені вище можливості і політики компанії, ефективне кадрове управління та загальний контроль продуктивності.