РЕ-СЕРТИФІКАЦІЯ ВІДПОВІДНОСТІ СТАНДАРТУ ISO 9001:2015.

Доволі часто спостерігаємо статистику, що ті Замовники, які прагнуть забезпечити стабільну якість отриманих послуг та/або товарів, шукають виконавця, на підприємстві якого впроваджена система менеджменту якості згідно ISO 9001:2015.

Ми і самі, пройшовши багато аудитів вкотре впевнюємось в доцільності вищевказаної стратегії, бо на власному досвіді бачимо фактичні результати від впровадження СМЯ.

Данна система допомагає вистроїти процеси та скоординувати кроки на шляху до головної мети – задоволеності клієнта. Яка, в свою чергу, досягається окрім реалізації його вимог, ще і впровадженням рішень, що дозволяють перевершити очікування.

Стійка довіра клієнта формується на базі того, наскільки якісно виконавець закриває його «болі». А за цим результатом стоїть складний бізнес-процес з великою кількістю складових, таких як: розуміння контексту організації, розробка політики якості та створення культури орієнтації на клієнта, планування та оцінка ресурсів, виробництво, постачання та підтримка продукції та послуг, управління комунікаціями та документацією, проектування, покращення процесів, оцінка продуктивності, внутрішній аудит, аналіз ризиків та можливостей, та інші.

В цьому році наша компанія вкотре отримала фактичне підтвердження не тільки стабільного рівня якості, але і спроможності його постійного підвищення. Аудит проводили спеціалісти міжнародної компанії «БЮРО ВЕРІТАС СЕРТИФІКЕЙШН УКРАЇНА». Ре-сертифікація пройшла без зауважень.

А це означає, що коли задачі системи є складовою філософії компанії, то взаємовідносини з клієнтами, за замовчуванням, базуються на якості та відкритості.

Не секрет, що рішення, які засновані на аналізі та оцінці достовірних фактичних даних, з більшою ймовірністю призведуть до запланованих результатів. А фактичні дані - це відношення до нас наших клієнтів та їх відгуки. Саме вони є невід'ємною частиною руху компанії вперед.

Хочемо подякувати всім учасникам цього процесу за можливість зростати і вдосконалюватись в плідній співпраці!